Info

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over onze collectie en de verschillende categorie├źn. Verder leggen we het een en ander uit over het hoe en waarom achter de opmaak en structuur van deze website.

Aangezien de website nog niet uit ontwikkeld is zal er hier en daar wat tekst ontbreken, dus kom gerust op een later tijdstip nog eens langs om meer informatie en nieuwe werken te bekijken!

Over onze pagina’s

Omdat wij van kunst houden (en omdat het maken van websites niet ons vak is) staat er bovenaan elke pagina in de collectie met daaronder wat meer informatie, voor zover het ons gelukt is deze op de site te zetten (mettertijd zal er dan ook steeds meer informatie te vinden zijn).

Daarnaast hebben we het info-menu gemaakt om nog wat algemene of aanvullende informatie te kunnen bieden. Zo zullen er te zijner tijd nog pagina’s komen over de religieuze achtergrond van onze godenbeelden, daarnaast willen we ook een en ander vertellen over hoe de kunstwerken, meubels en vazen gemaakt worden.

Over het navigeren in de Kunstwerken sectie

In de sectie kunstwerken kunt u het best gebruikmaken van het menu aan de linkerkant van de pagina. In dit menu zijn alle productpagina’s opgenomen en kunt u dus gemakelijk door de gehele collectie bladeren. In het hoofdmenu (de horizontale balk bovenaan iedere pagina) zijn alleen de verswchillende categorie├źn van onze collectie terug te vinden.